Lijkt het je leuk om een middag lekker creatief bezig te zijn, met je klasgenootjes, vriendjes of vriendinnen? 

Meld je dan aan voor onze kids workshop!  Wij organiseren om de twee weken een leuke workshop op onze gezellige zolder!

De workshop duurt van 15:00u tot 16:30u en kost € 12,50 per kind.

(Hierbij zitten de materialen, drinken en iets lekkers inbegrepen)

De workshop gaat door bij een aanmelding van 5 kinderen.

                 Workshops

Paashanger

Het versieren van paastakken is een superleuke traditie die mensen al heel lang doen om te vieren dat de winter (bijna) voorbij is en het voorjaar eraan komt....alles gaat weer groeien en bloeien!

We maken leuke paashangers van klei die je helemaal naar eigen wens kan versieren , om ze daarna een mooi plekje te geven aan de paastakken.

 

Vrolijke voorjaarspotjes

We hebben allemaal weer  zin in in het voorjaar! Met deze vrolijke potjes halen we het voorjaar in huis.

We beschilderen en beplakken de glazen potjes om er daarna een mooie hyacint in te planten. Nu wachten tot deze heerlijk gaat ruiken.....

Naam sleutelhanger

Maak voor jezelf of iemand die je lief vindt een gepersonaliseerde sleutelhanger. Versier hem met kraaltjes, lint en uiteraard je naam. Met deze mooie sleutelhanger ben jij vast nooit meer je sleutels kwijt....

 

Armbandjes met liefde

Op 12 Mei is het Moederdag ! Hoe leuk is het om samen met je moeder een workshop te komen doen? Tijdens de moeder -kind workshop maken jullie voor elkaar een persoonlijke armband.  Mama maakt de armband voor haar dochter of zoon en andersom maken jullie de armband voor mama. Met de kralen en kleuren die je bij de ander vind passen. Voor de jongens zijn er ook genoeg stoere kleuren en kralen.

Tuinlantaarntjes

We zitten steeds meer buiten, nu de dagen weer langer zijn. Hoe schattig zijn deze tuinlantaarntjes om in de tuin te zetten of op te hangen. Met  verschillende soorten bloementjes maken we er een heel mooi kunstwerk van. Nu alleen nog een waxinelichtje erin en je hebt een sfeervol lichtje in de tuin.

Schelpen Windgong

 

De zomer komt eraan... deze schelpen windgong geeft je meteen een zomers gevoel. Hang hem op een mooi plekje in de tuin of voor een open raam. De wind waait en laat de schelpen tinkelen. Een heerlijk rustgevend geluid, waar je uren naar kan luisteren.

 

De  data voor de kids workshops vind je door op onderstaande knop te klikken.

Heb je vragen over de workshops ? Neem dan even contact met ons op!

Dat kan via het contactformulier of door even te bellen naar Linda: 06-28544807. 

Gewoon even binnenlopen bij Mind Body & Motion aan de Oostdijk in Oud-Beijerland mag natuurlijk ook altijd!