WAT IS DE MB&M COMMUNITY?

De MIND, BODY & MOTION COMMUNITY is een lidmaatschap met een unieke combinatie tussen een gezellige shopervaring, interessante informatie het creëren van een 'wij-gevoel' voor mensen die 'gewoon' een beetje voor zichzelf (en elkaar) willen zorgen. 

Uniek, omdat MB&M de dingen benadert vanuit het standpunt dat 'beleving' voor iedereen anders is. Hoe jij de wereld ziet is hoe jij de wereld ervaart. 

MIND, BODY & MOTION dus...!


'VERANDER JE

PERSPECTIEF

EN JE WERELD

VERANDERT MEE..'

 


DE 3 PIJLERS VAN MB&M

VOOR HET WEL-ZIJN VAN MENSEN


-MIND-

Je mindset bepaalt voor een groot deel hoe jij je omgeving ziet en ervaart.

Door het aanbieden van eerlijke producten met een goed verhaal in onze STORE en het delen van kennis en ervaringen in onze community belichten we 'beleving' op een andere manier, wat leidt tot meer positiviteit.

-BODY-

Bewegen zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit, minder stress ervaart en een beter zelfbeeld krijgt. 

Door gezamenlijke activiteiten te organiseren en laagdrempelig on-demand sporten vanuit huis mogelijk te maken in onze community stellen we iedereen in staat om bewustere keuzes te maken.

-MOTION-

Veerkracht stelt je in staat mee te bewegen in elke situatie.

Door  jou bewust te maken van jouw 'mindset', het aanbieden van diverse workshops en het delen van hands-on informatie in onze community zorgen wij ervoor dat 'individuele ervaring' bespreekbaar, en kwetsbaarheid een kracht wordt.


'WE ZIEN DE DINGEN NIET

ZOALS ZE ZIJN,

WE ZIEN DE DINGEN

ZOALS WIJ ZIJN..'